Oppidum Codex

Cégünk különböző Európai Uniós és hazai forrású projektek, elsősorban kulturális és turisztikai célú településfejlesztések menedzselésével, üzletviteli és marketing tanácsadással is foglalkozik, pl. pályázatírás, projektvezetés.

 TEVÉKENYSÉGÜNK:

a) A komplex projektmenedzselés megszervezése, a településfejlesztési tervek végrehajtásához szükséges szakmai stratégia, koncepció elkészítése

  • Részt veszünk az új EU-s pályázati források (EU 2021-2028) célirányos felkutatásában, figyelemmel kísérjük a fejlesztési célokhoz kapcsolódó lehetőségeket, beleértve a kormányzati források lehetőségeit is.
  • Kapcsolatot tartunk a humán és területfejlesztési témában a megyei, országos és nemzetközi intézetekkel, intézményekkel, cégekkel és szervezetekkel.
  • Megszervezzük a településfejlesztési terveket érintő megbeszéléseket, koncepciók és javaslatok elemzését, koordináló szerepet töltünk be a stratégiai programok kidolgozásában.

b) Feladatunk az egységes szemléletű PR-marketing megjelenés tervezése, megjelenítése, illetve koordinálása a projektkezeléshez kapcsolódva:

  1. E tevékenység ellátása keretében együttműködünk vagy önállóan kezdeményezzük:
  • a projekt-rendezvények promóciójának segítését, szervezését, a marketingmunka összehangolását,
  • a szakmai kiadványok megjelentetését, információs adatbázisok kialakítását, működtetését az interneten, a fenntartó szerepének erősítését, bemutatását,
  • az önkéntes és megbízási jogviszony alapú közreműködéssel összefüggő feladatok előkészítését és kivitelezését.
  1. Elvégezzük a helyi és térségi médiával való kapcsolattartást, igény szerint közérdekű kiadványokat jelentetünk meg. A protokolláris, PR- és rendezvényszervezési, közösségfejlesztő – ideértve a bel- és külföldi csoportok fogadásával, tematikus konferenciák szervezésével kapcsolatos reprezentációt is.

Vashatos Kft. Copyright © 2011

Design: ww.sodiz.hu